HTML

Bennfentes blog

A bennfentes egy bizonyos közegben bizalmi pozíciót betöltő, így fontos, nem mindenki számára hozzáférhető információkhoz hozzájutó személy. Angolul: Insider.

Friss topikok

  • Vordahid: Természetesen minden bejegyzés korlátlanul kommentelhető. (2011.01.06. 00:10) Elindulás

Linkblog

Archívum

Elindulás

2011.01.05. 21:39 :: Vordahid

 

Itt volt az ideje egy blognak, ahol bennfentes információk láthatnak napvilágot.

Vannak tuti infóid, és megosztanád mindenkivel, de meg akarod őrizni az inkognitódat? Már most tudod, hogy ki nyeri a ValóVilágot? A katari focivébét? Ki a titkos szeretője X-nek, Y-nak, XY-nak? Hogy zár holnap a tőzsde? Vagy tudod, hogy ki ölte meg Kennedyt? Esetleg láttad Norbit pacalt enni csülökkel?

Bármilyen belső információd, dokumentumod, pletykád, tipped van a bulvár, politika, sport, zene vagy az élet bármely más területéről, írd meg nekünk nyugodtan, a bennfentes@mailbox.hu címre, mi utánajárunk a dolognak, és közzétesszük azt.

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bennfentes.blog.hu/api/trackback/id/tr52563669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vordahid 2011.01.06. 00:10:05

Természetesen minden bejegyzés korlátlanul kommentelhető.
süti beállítások módosítása